nieuws

Heineken genoemd als maker wielklemfilmje Duitse spelersbus

Café

Het ‘wielklemfilmpje’ van de Duitse spelersbus op YouTube is vermoedelijk afkomstig van Heineken. De video, waarin zogenaamd twee oranjefans een wielklem leggen om de Duitse spelersbus, is in vier dagen tijd al ruim 725.000 maal bekeken.

Heineken genoemd als maker wielklemfilmje Duitse spelersbus

Op internet wordt gesuggeseerd dat de video afkomstig is uit knappe marketinghoofden van biergigant Heineken, al is hierover geen onomstotelijk bewijs.

In de video legt een oranjesupporter een oranjewielklem om de spelersbus van het Duitse voetbalteam. De video blijkt echter een hoax. Zo is een reclamebord van een vishandel te zien en is de spelersbus van Duitsland in het echt zwart-wit.

Aangezien Heineken-shirtjes in beeld komen, wordt algemeen aangenomen dat Heineken achter de ludieke video zit.

Reageer op dit artikel