nieuws

Aandelcafé D’n Optie verkocht aan exploitant

Café

Het aandelencafé D’n Optie in Druten wordt een gewoon café. De aandeelhouders gaan het horecapand verkopen aan uitbater Wim Arends.

Aandelcafé D’n Optie verkocht aan exploitant

Dat meldt DeGelderlander.nl. De aandeelhouders, vertegenwoordigd in Stichting Explobar, dragen het pand in de Hogestraat op 31 augustus officieel over.

‘De ongeveer driehonderd aandelen vertegenwoordigen een bedrag van 235.000 euro. Dat bedrag komt na verkoop van het pand en aflossing van de hypotheek vrij. De aandeelhouders willen het geld ter beschikking stellen van een ander horeca-initiatief’, aldus voorzitter Jan Melis van Stichting Explobar in de regionale krant.

Ook na de verkoop blijft de naam van het horecabedrijf D’n Optie. Het aandelencafé startte in 2003. Diverse uitbaters probeerden er in het begin een succes van te maken. In 2007 nam Stichting Explobar de exploitatie in eigen hand.

Reageer op dit artikel