nieuws

Biercafé Arendsnest verandert naam

Café

Nederlands Biercafé & Proeflokaal ’t Arendsnest heeft vanaf nu Arendsnest Proeflokaal. Het café in Amsterdam dat op nummer 38 staat van de Misset Horeca Café Top 100 kondigt naast de naamswijziging ook een jubileumactie aan.

Biercafé Arendsnest verandert naam

Het café Arendsnest Proeflokaal is op 13 januari volgend jaar precies 12,5 jaar open. Dit gaat eigenaar Peter van der Arend vieren met een grote bierproeverij waarvan de opbrengst ten goede komt aan Kika, Kinderen Kankervrij.

Arendsnest organiseert de actie samen met bierman aan de Herengracht, Restaurant Lieve. ‘We houden twee proefsessies waar liefhebbers unieke en eenmalige bieren kunnen proeven. We hebben dan meer dan vijftig bieren op de tap en er zijn 15 Nederlandse brouwers aanwezig. Hapjes voor het event komen van Restaurant Lieve.

Een kaartje voor de proeverij kost 35 euro. De gehele opbrengst gaat naar Kika. Het is niet de eerste keer dat Arendsnest een actie optuigt voor het goede doel. Zo tapte de Amsterdamse kroeg al eerder Mikkie’s bier waarvan de opbrengst ook naar Kika ging.

Reageer op dit artikel