nieuws

Man opent vuur op Franse discobezoekers

Café

Een nog voortvluchtige man heeft zondagochtend schoten gelost bij een discotheek in Noord-Frankrijk. Zeker acht mensen raakten gewond. Volgens de hulpdiensten was de schutter de toegang geweigerd tot de disco in het dorp Bertry, in de buurt van de stad Cambrai.

Man opent vuur op Franse discobezoekers

Na de schietpartij ging de dader er in een auto vandoor, meldde een bron bij de politie. Het was niet direct duidelijk of de man binnen of buiten de discotheek heeft geschoten.

Vorige week kwamen in de Franse stad Lille twee mensen om het leven toen een schutter van buitenaf het vuur opende op een uitgaansgelegenheid nadat hij buiten de deur was gezet. Een 32-jarige verdachte van die fatale schietpartij is vrijdag opgepakt in de Spaanse stad Figueras.

Reageer op dit artikel