nieuws

Finalisten NK Barista 2012

Café

Op 12 november 2012 wordt bekend wie zich NK Barista van 2012 mag gaan noemen. De namen van de zes finalisten voor die strijd staan vast. Wie gaat Coen van Sprang, de beste barista van 2011, opvolgen?

Finalisten NK Barista 2012

De zes kandidaten strijden op 12 november 2012 in Breda om de titel NK Barista. De finalisten die de strijd met elkaar aangaan zijn vijf heren en één dame. Inge de Boer neemt het op tegen de heren Ruben Stelma, Mark Jordaan, Tjeerd Schravendeel, Zjevaun Lemar Jarga en Jochem Verheyen, de nummer drie van 2011.

De finale van het NK 2012 vindt plaats in het Inspirium in Breda. De nieuwe Nederlands Kampioen gaat ons land vertegenwoordigen in Melbourne waar het WK Barista plaatsvindt tijdens de International Coffee Expo van 23 tot en met 26 mei 2013.

Vorig jaar won Coen van Sprang, bedrijfsleider van Lebkov in Rotterdam het NK Barista. Tweede werd Kim Staalman en het brons ging in 2011 naar Jochem Verheyen. Hij gaat dit jaar weer een gooi naar het kampioenschap doen.

Reageer op dit artikel