nieuws

Jos de Winter: ‘We hebben gewonnen

Café

Jos de Winter hoeft niet zijn café De Nieuwe Dikke Dries in Utrecht te verlaten. Ook is de claim van Heineken niet grondig verklaard. Dat laat De Winter weten in een eerste reactie op het vonnis van de rechter inzake het kort geding tussen Heineken en De Winter.

Jos de Winter: ‘We hebben gewonnen

‘Vanmiddag komen we met een officiële verklaring, maar ik kan je alvast melden dat we hebben gewonnen. Er komt geen ontruiming en de claim van Heineken is niet geldig verklaard. We zijn dolgelukkig’, aldus De Winter in een eerste reactie.

Heineken spande onlangs een kort geding aan tegen De Winter. Daarin eiste de bierbrouwer ontruiming van het horecapand en achterstallige betalingen. Direct na het kort geding ontstond er op Twitter een actie waarbij De Winter veel steun kreeg. De hashtag #iksteunjos was zelfs een tijdje trending topic op Twitter.

Reageer op dit artikel