nieuws

Top-100 café in actie voor 3FM Serious Request

Café

Oerkroeg Schiller in Aalten, nummer 63 in de Café Top 100 van Misset Horeca, komt ook dit jaar weer in actie voor Serious Request van 3FM. De kroeg zet dit jaar baby’s op de foto om zo geld in te zamelen tegen babysterfte.

Top-100 café in actie voor 3FM Serious Request

De opbrengst van 3FM Serious Request – het Glazen Huis – komt dit jaar ten goede aan de bestrijding van babysterfte. Oerkroeg Schiller in Aalten wil bijdragen aan dit goede doel en gaat daarom een kalender maken voor 2013 met daarop baby’s, peuters en kleuters uit Aalten en omgeving.

Komend weekend houdt de kroeg een fotoshoot voor de jonge gasten en een deel van deze foto’s wordt gebruikt voor de kalender. Ouders kunnend e foto’s tegen betaling opvragen voor eigen gebruik. De opbrengst van fotoshoot en kalender gaat naar 3FM Serious Request.

Vorig jaar plaatste de kroeg een loopband waarop Nardie Reimes de afstand aflegde van Aalten naar Leiden, toen de standplaats van het Glazen Huis. 3FM Serious Request is dit jaar van 18 tot 24 december. Het Glazen Huis staat in Enschede.

Reageer op dit artikel