nieuws

Caféspullen ex-zaken Sjoerd Kooistra geveild

Café

De lichtreclames van een aantal voormalige horecazaken van de overleden Sjoerd Kooistra worden geveild. Belangstellenden kunnen tot woensdag 2 januari via Onlineveilingmeester.nl bieden op stukken van onder andere De Drie Gezusters en De Oesterbar.

Caféspullen ex-zaken Sjoerd Kooistra geveild

Bieden op lichtreclames van voormalige horecazaken van horecatycoon Sjoerd Kooistra kan sinds vandaag, woensdag 19 december. De online veiling via de website Onlineveilingmeester.nl sluit op woensdag 2 januari.

Donderdag 27 december is van 11.00 tot 15.30 uur een kijkdag, het bezichtigingsadres is De Hallen 1 in Groningen. Op hetzelfde adres is dinsdag 8 januari de afgiftedag.

Klik hier om naar de online veiling te gaan.

Reageer op dit artikel