nieuws

Telefoonbende actief in Amsterdamse disco’s

Café

Discotheken en clubs in Amsterdam hebben flink last van een bende die het gemunt heeft op mobieltjes van gasten. Een aantal grote Amsterdamse disco’s waarschuwen hun bezoekers om tijdens het uitgaan goed op hun mobiele telefoon te letten.

Telefoonbende actief in Amsterdamse disco’s

In een gezamenlijke verklaring melden de clubs dat er inmiddels al honderd telefoons zijn gestolen. ‘De organisatoren, clubs en de politie doen hun best om de bende op te rollen, maar het blijkt heel erg lastig om de daders op heterdaad te betrappen’, staat te lezen in een door de clubs verspreide verklaring, meldt AD.nl.

De horecazaken roepen gasten op om verdachte zaken te melden bij de beveiliging. Daarnaast roepen ze op om aangifte te doen bij diefstal van hun smathphone.

Reageer op dit artikel