Heineken start Formule 1-bar

Heineken start Formule 1-bar

Onder het genot van een biertje geheel ondergedompeld worden in de wereld van de autoracesport. Dat kan deze zomer in de eerste 'Formule 1 Sportbar' van Nederland. Heineken en de Nederlandse Formule 1-renstal Spyker hebben daartoe de handen ineengeslagen.

De locatie van de nieuwe bar is nog niet bekend. ‘We zijn nog in onderhandeling, maar verwachten voor 1 juli meer details te kunnen geven’, verklaarde een woordvoerder van Heineken dinsdag.

De inrichting van de uitspanning blijft ook een verrassing, maar duidelijk is dat het merk Heineken en de zwart-grijze kleuren van de Spyker de boventoon voeren. ‘De bedoeling is dat de bezoeker een Formule 1-experience ondergaat’, aldus de woordvoerder van de brouwer.

Het is voor het eerst dat Heineken actief is in de populaire autoracesport. Beide bedrijven hebben daarnaast afgesproken dat Heineken de komende drie jaar zijn gerstenat mag leveren tijdens evenementen van Spyker rondom de Formule 1-wedstrijden.

Zie ook:

Heineken begint nieuwe horecaformule

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.