nieuws

Beleef Smaak introduceert The House of Spirits

Café

Vakbeurs Beleef Smaak, bekend van Beleef Koffie en Beleef Thee, breidt uit met The House of Spirits. Het gaat om een trendevent voor professionals die werkzaam zijn in de wereld van gastvrijheid zoals bartenders, trendwatchers, conceptontwikkelaars, consultants en toeleveranciers.

Beleef Smaak introduceert The House of Spirits

The House of Spirits vindt plaats op 27, 28 en 29 mei tijdens Beleef Smaak in Expo Houten. Onder Beleef Smaak vinden tevens de evenementen Beleef Koffie, Beleef Thee en Le Village Gastronomique plaats.

‘Bij ons staat de deur altijd open voor ideeën en suggesties om dit evenement te laten uitgroeien tot een prachtig en kwalitatief jaarlijks podium voor deze branche. Het samenbrengen van gelijkgestemden op het gebied van uitstraling, kwaliteit en gastvrijheid is ons doel’, Jeroen Verhaeg van Mijn broer & ik, organisator van de beurs.

Volgens Verhaeg wordt The House of Spirits een prikkelend, trendy en smaakvol event waar de bar, beleving en gastvrijheid centraal staat. Verhaeg: ‘Het bruisende hart van dit event is de bar die dient als plek voor demonstraties, proeverijen, pairings en kampioenschappen. In het aangrenzende theater is er ruimte voor productpresentaties en Masterclasses van prominente gastsprekers uit de branche’.

Reageer op dit artikel