nieuws

‘Carnavalsvierders nemen vaker zelf drank mee

Café

De horeca in Den Bosch heeft last van carnavalsvierders die hun eigen drank meenemen. Dat zegt KHN-voorziiter van de afdeling Den Bosch, Bernard Kuenen. Hij heeft het in zijn eigen horecabedrijf aan den lijve ondervonden.

‘Carnavalsvierders nemen vaker zelf drank mee

Voorzitter Bernard Kuenen van de lokale KHN-afdeling Den Bosch heeft aan den lijve ondervonden hoe bezoekers hun eigen drank meenamen. ‘Ik ervoer aan de deur van mijn eigen zaak dat een jongen een flesje Spa Blauw had gevuld met whisky’, zegt Kuenen, die eigenaar is van Silva Ducis in Den Bosch. Ook ziet hij tijdens het opruimen regelmatig drankflacons liggen.

Overigens lijkt niet iedereen zich in dit beeld te herkennen. Woordvoerder René Nouwens van de regio Eindhoven heeft naar eigen zeggen nog geen signalen opgepikt van carnavalsvierders die hun eigen drank meenemen, laat hij in een reactie aan Omroep Brabant weten.

Reageer op dit artikel