nieuws

Jupiler biersponsor Bevrijdingsfestival Den Haag

Café

Het Belgische biermerk Jupiler is de nieuwe biersponsor van het Bevrijdingsfestival in Den Haag. Jupiler en het festival gaan in ieder geval de komende drie jaar samen optrekken.

Jupiler biersponsor Bevrijdingsfestival Den Haag

Jupiler zorgt er in het eerste jaar van samenwerking al voor dat het festival kan verhuizen naar het Malieveld. De oude locatie, het Spuiplein, werd te klein voor het muzikale event.

AB InBev, de brouwer van Jupiler, wil met de sponsoring van het Bevrijdingsfestival Den Haag haar merknaam in de stad versterken. Marketingverantwoordelijke Jean-Jacques Velkeniers: ‘We zijn al ruim dertig jaar actief op het Haagse Parkpop en het Malieveld kennen we al van het Beatstad Festival. Jupiler associeert zich nadrukkelijk met muziek. Nu we ook het bier gaan leveren voor het Bevrijdingsfestival kunnen we met recht zeggen dat Jupiler integraal onderdeel is geworden van popstad Den Haag.’

In maart worden de namen van de optredende acts bekendgemaakt. Nu al is bekend dat in ieder geval zangeres Leona Philippo (winnares van The Voice Of Holland) en rapper Dio (Ambassadeur van de Vrijheid) op 5 mei naar Den Haag komen.

Reageer op dit artikel