nieuws

Sander de Breuk weg bij Debuut

Café

Sander de Breuk heeft na 24 jaar afscheid genomen van Debuut. De Breuk was adjunct-directeur bij de horecabeheerder. Debuut ondergaat momenteel een koerswijziging van beheerder naar verpachter.

Sander de Breuk weg bij Debuut

De koerswijziging van Debuut van beheerder naar verpachter heeft niets met het vertrek van De Breuk te maken, laat hij desgevraagd aan Misset Horeca weten. Zijn vertrek bij Debuut, bekend van de biercafé formule Olivier en Popocatepetl, is ‘een vrijwillige keuze en heeft niets met de koerswijziging te maken. ‘Ik heb er 24 jaar gewerkt en vond het tijd voor iets anders. Ik sta juist achter de keus om van bedrijfsleiders ondernemeres te maken omdat met je eigen geld ondernemen altijd beter is dan bedrijfsleider zijn.’

De Breuk oriënteert zich momenteel op zijn verdere plannen. Hij geeft zichzelf daarvoor drie maanden. ‘Ik overweeg een eigen horecabedrijf in binnen- of buitenland. Ook ben ik mijn eigen consultancy bedrijf gestart.

Debuut is in Nederland met meerdere (eet)café formules en bedrijven actief. Formules van Debuut zijn onder andere: biercafé Olivier, Colonie, Popocatepetl, Boathouse en MagnEET. Eigenaar van Debuut is Ruud van Rietschoten, in de directie bijgestaan door Edwin Siksma als adjunct en de financiele man Bert van Doorn.

Reageer op dit artikel