nieuws

Nieuwe eigenaar voor Theehuis Grou

Café

Na dertig jaar krijgt Het Theehuis in Grou een nieuwe eigenaar. Timo Slump en Marieke Warmerdam nemen de zaak over. Zij zijn al eigenaar van Restaurant De Watersport en Pizzeria Dolce Vita in Woudsend.

Nieuwe eigenaar voor Theehuis Grou

Nu nog is Het Theehuis in Grou een echt seizoensbedrijf dat in de winter beperkt open is. De nieuwe eigenaren van het regionaal bekende horecabedrijf aan het water van het Pikmeer willen hier verandering in aanbrengen en de zaak het hele jaar door open houden.

Timo Slump (41) en Marieke Warmerdam (42) hoorden via Heineken-vertegenwoordiger Jan Bouman van de verkoopplannen van Het Theehuis. Voormalig eigenaar Pieter Dijkstra uit Grou wilde stoppen omdat hij kampt met gezondheidsproblemen. Hij kampt met artrose in de voeten. Zaterdag 23 maart gaat Het Theehuis weer open.

Reageer op dit artikel