nieuws

Shell-tankstation wordt alcoholvrij Bavaria-café

Café

Het Shell-tankstation A4-West is van dinsdag 23 tot en met zaterdag 27 april een Bavaria-café. De bierbrouwer uit Lieshout doet dit om de terugkeer van alcoholvrij bier in de schappen van de tankstations te vieren. Bezoekers kunnen er gratis het Bavaria 0.0% Original proeven.

Shell-tankstation wordt alcoholvrij Bavaria-café

Om de herintroductie van alcoholvrij bier bij tankstations te vieren, bouwt Bavaria voor één week het Shell-tankstation A4-West om tot Bavaria café, zo meldt TankPro, het vakblad voor tankstations, op de website.

Van dinsdag 23 tot en met zaterdag 27 april kunnen bezoekers aan de bar gratis Bavaria 0.0% Original proeven. Na vijftien jaar keert alcoholvrij bier terug in de schappen van de tankstations, aldus het artikel.

Alcoholvrij bier is een van de hardst groeiende varianten in het biersegment. Ruim 10 procent drinkt het regelmatig en dit aantal stijgt. Met de terugkeer in de schappen van de tankstations zet Bavaria in op nieuwe gebruiksmomenten onder het motto ‘Bier, ook voor overdag’.

TankPro citeert Peter Swinkels, directielid van Bavaria. Hij ziet alcoholvrij bier als een ‘verantwoord alternatief, niet alleen voor regulier pils maar ook voor vruchtensappen, frisdrank, thee en koffie’.

Reageer op dit artikel