nieuws

Derde winkel CoffeePlaza in Amsterdam

Café

CoffeePlaza heeft een derde vestiging geopend in Amsterdam. De nieuwe espressobar is gevestigd in de Clerqstraat, telt een oppervlakte van ruim 150 vierkante meter en is zeven dagen per week geopend.

Derde winkel CoffeePlaza in Amsterdam

De eerste espressobar van CoffeePlaza in Amsterdam startte in 2009 in de Jan Pieter Heijestraat in stadsdeel West.In oktober 2010 meldde de koffieketen de komst van de tweede zaak in stadsdeel Westerpark.

De nieuwe locatie aan de Clerqstraat, op de hoek van de DaCostakade, telt een oppervlakte van ruim 150 vierkante meter en is zeven dagen per week geopend. Naast espresso worden er ook sandwiches van de grill verkocht. De zaak is voorzien van een ‘3d-haard’.

Foto: Facebook-pagina CoffeePlaza

Reageer op dit artikel