nieuws

Verkiezing Strandpaviljoen van het Jaar 2013 van start

Café

De zoektocht naar het Beste Strandpaviljoen van het Jaar 2013 is op 6 mei van start gegaan. De winnaar wordt op 4 juli bekend gemaakt in strandpaviljoen De Zeemeeuw in Noordwijk.

Verkiezing Strandpaviljoen van het Jaar 2013 van start

Nederlandse gasten kunnen via de website hun stem uitbrengen. Naast de publieksstem, worden de standpaviljoens beoordeeld op service, inrichting, eten en drinken, communicatie en schoonheid. Mystery guest zullen de beste paviljoen testen.
Naast de overall winnaar van de titel beste Strandpaviljoen van het Jaar 2013, wordt ook het Beste Paviljoen per Provincie bekend gemaakt. Daarnaast reikt Nederland Schoon een onderscheiding uit voor het  Schoonste Paviljoen.
Duitse bezoekers bepalen via hun stem op de website wie volgens hen het beste paviljoen is. Een vertegenwoordiger van het NBTC reikt deze prijs uit.

Publieksprijs

Alle winnaars worden bekend gemaakt op 4 juli tijdens een bijeenkomst in De Zeemeeuw in Noordwijk. Vorig jaar won dit paviljoen de publieksprijs.
Beachclub Royal uit Hoek van Holland won vorig jaar de titel Beste Strandpaviljoen van 2012. De Zuid-Hollandse horecagelegenheid was ook in 2011 winnaar.
De verkiezing is een initiatief is van Nederland Schoon, Koninklijke Horeca Nederland, NBTC Holland Marketing en vakblad Horeca Entree.

Reageer op dit artikel