nieuws

Discotheek Bermuda Ter Apel afgebrand

Café

Discotheek Bermuda in Ter Apel, Groningen, is afgelopen weekend afgebrand. De brand ontstond zaterdagavond na sluitingstijd. Gasten waren op dat moment niet meer aanwezig en medewerkers wisten zichzelf in veiligheid te brengen.

Discotheek Bermuda Ter Apel afgebrand

Discotheek Bermuda in Ter Apel is in de nacht van zaterdag op zondag 2 juni afgebrand. De brand brak na sluitingstijd uit, rond kwart voor zes. Er raakte niemand gewond. Gasten waren niet meer aanwezig en medewerkers konden op tijd vluchten. De brandweer was tot aan het begin van de middag bezig met nablussen. Dat meldde de politie.

Vanwege de hevige rook werden drie woningen in de buurt ontruimd. Omwonenden kregen het advies ramen en deuren dicht te houden.

De bluswerkzaamheden werden enige tijd belemmerd doordat het vuur van buitenaf niet goed kon worden bestreden. Het was te gevaarlijk het gebouw binnen te gaan. Pas toen de stalen constructie van het dak het had begeven, kon de brand geblust worden.

Rond het middaguur was de brand onder controle. Hoe die is ontstaan, wordt onderzocht.

Reageer op dit artikel