nieuws

Zesde Starbucks op Schiphol geopend

Café

HMSHost heeft de zesde Starbucks vestiging op Amsterdam Airport Schiphol geopend. De nieuwe Starbucks staat op BC-Pier. De vestiging onderscheidt zich van andere Starbucks vestigingen in Nederland omdat deze, naast de Starbucks store aan het Rembrandtplein in Amsterdam, de enige andere locatie in Nederland is waar Starbucks Reserve® koffie wordt geserveerd in het Clover®-koffiebrouwsysteem.

Zesde Starbucks op Schiphol geopend

Starbucks Reserve® is een lijn van exclusieve koffies met bonen uit één enkel herkomstland. Deze lijn bevat ‘s werelds zeldzaamste, meest exotische en smaakvolste koffies. Deze exclusieve koffie wordt gebrouwen met het Starbucks Clover®-koffiebrouwsysteem, een van de meest substantiële innovaties sinds de introductie van de espressomachine. De Clover® in de vestiging op Schiphol is de tweede in continentaal Europa.

‘Met deze bijzondere, luxe georiënteerde Starbucks vestiging richten we ons op de echte koffieliefhebber die de superieure koffiekwaliteit op waarde kan schatten’, aldus Jan Willem Hilbron, General Manager van HMSHost Schiphol Airport.

Hilbron: ‘Met een grote diversiteit aan verschillende koffievarianten, richten we ons op verschillende doelgroepen en dragen we bij aan Schiphols ambitie ‘most preferred airport’ in Europa te zijn’.

‘Het succes van de vijf andere Starbucks stores op Schiphol heeft ons ervan overtuigd dat we de luchthaven kunnen verrijken met dit unieke concept, waar gasten ons exclusieve Reserve® productaanbod en de Starbucks Clover® kunnen ervaren’, aldus Arjan Oudejans, Director Licensed Stores bij Starbucks. ‘Het biedt reizigers de mogelijkheid de tijd nemen om bijzondere limited edition koffies te ontdekken.’

Reageer op dit artikel