nieuws

Crowdfunding Dizzy Rotterdam nog geen succes

Café

De crowdfundingactie voor Dizzy is nog geen succes. Het initiatief om het voortbestaan van het Rotterdamse jazzcafé te redden door geld in te zamelen, heeft maar 10 procent van het benodigde bedrag opgeleverd, zo meldt RTV Rijnmond. De actie is daarom met een week verlengd.

Crowdfunding Dizzy Rotterdam nog geen succes

De geldinzamelingsactie voor het Rotterdamse jazzcafé Dizzy is tot nu toe niet succesvol, zo schrijft RTV Rijnmond op de website. De initiatiefnemer heeft de actie met een week verlengd, omdat hij nog maar 10 procent van het vereiste bedrag heeft opgehaald.

Financiële moeilijkheden

Het naar eigen zeggen oudste jazzcafé van Nederland, gevestigd aan de ’s-Gravendijkwal in de Maasstad, verkeert in financiële moeilijkheden. Met een crowdfundingactie moesten voor 1 juli 1500 leden worden binnengehaald die allemaal €100 doneerden.

Financier

Het werden er 150 en daarom is de actie met een week verlengd. Lukt het de initiatiefnemer niet om het benodigde bedrag binnen te halen, dan wil hij de horecagelegenheid overnemen met behulp van een financier en de huidige eigenaar.

Reageer op dit artikel