nieuws

Galamadammen hoogste nieuwe binnenkomer Terras Top 100

Café

Restaurant Galamadammen is de hoogste nieuwe binnenkomer in de Misset Horeca Terras Top 100 van 2013. Het bedrijf uit het Friese Koudum komt dit jaar met stip binnen op 29. Dit is maandag 1 juli bekend gemaakt bij restaurant Eemlust in Baarn, de winnaar van vorig jaar.

Galamadammen hoogste nieuwe binnenkomer Terras Top 100

Het was de eerste keer dat Galamadammen uit Koudum het terras inschreef voor de Misset Horeca Terras Top 100 en het wist de jury direct voor zich te winnen, getuige de 29e plaats.

Verrassingsbezoek

De bekendmaking van de hoogste nieuwe binnenkomer, tijdens het evenement in Baarn, was geen verrassing. Restaurantsupervisor Karin Steffens, die het terras van hotel Galamadammen had ingeschreven, was door Misset Horeca al eerder overvallen met bloemen en een oorkonde. Wel was nog geheim gehouden welke plek het precies was. Een mooie 29e plek schept daarmee verwachtingen voor het volgende jaar.

Klik hier voor de gehele ranglijst van de Misset Horeca Terras Top 100 2013 powered by Lipton Ice Tea.

Reageer op dit artikel