nieuws

Het Hooihuis: ‘Eigenlijk gewoon gewonnen

Café

Restaurant Brasserie Het Hooihuis won op maandag 1 juli de allereerste Publieksprijs van de Terras Top 100. ‘Eigenlijk hebben wij gewoon gewonnen,’ zegt ondernemer Koen Bakker. Ook de vakjury constateerde vooruitgang bij Het Hooihuis; het bedrijf maakte de sprong van 32 naar nummer 8.

Het Hooihuis: ‘Eigenlijk gewoon gewonnen

Koen Bakker is ‘ontzettend blij’ met het winnen van de publieksprijs. ‘Misschien mag ik het niet zeggen, maar de mening van gasten is voor mij belangrijker dan die van de vakjury,’ zegt hij kort na de uitreiking tegen Misset Horeca.
Het Hooihuis wist 600 gasten te bewegen een stem op het bedrijf uit te brengen op de speciale Facebookpagina. ‘Het leeft onder gasten. Ze vragen ons er naar. En we hebben er ook een prijsje aan gekoppeld. Gasten konden een lunch voor twee personen winnen met het uitbrengen van hun stem.’

Publieksprijs Terras Top 100

Het Hooihuis gaat gasten ook nu de prijs behaald is, belonen voor hun steun. ‘We gaan wel samen iets doen. Eventueel met Lipton Ice.’ Het grootte aantal stemmen verklaren Mark de Wit en Luuk de Man, respectievelijk assistent chef-bediening en chef-bediening van Het Hooihuis, door het grote en jonge team personeelsleden. ‘Ieder van ons heeft gasten en de eigen achterban aangezet tot stemmen.’

Het Hooihuis won de Publieksprijs van de Terras Top 100 van 2013. Op nummer twee eindigde Brasserie De Bock in Boxmeer en op drie staat café-restaurant Frans Marie in Albergen.

Bekijk hier de gehele ranglijst van de Terras Top 100 van Misset Horeca powered by Lipton Ice Tea.

Reageer op dit artikel