nieuws

Nieuwe eigenaren grand-café de Purmaryn

Café

Grand-café de Purmaryn in Purmerend heeft nieuwe exploitanten, Jeroen en Yvette de Wolf. Ze gaan op 3 september van start met hun grand-café dat behoort tot Theater de Purmaryn. De nieuwe eigenaren gaan zes dagen per week open, ook overdag.

Nieuwe eigenaren grand-café de Purmaryn

Vanaf 3 september wanneer het nieuwe theaterseizoen begint, is grand-café De Purmaryn in Purmerend zes dagen per week open. Ook overdag. Jeroen en Yvette de Wolf gaan overdag van start met hun grand-café, een kleine kaart en een terras. Koffie met gebak, een lunch of een thaeterdiner behoren tot de mogelijkheden.

Aad de Wolf

Jeroen de Wolf, telg uit een lokale horecafamilie: ‘De potentie is er, de gasten willen het ook. Dat zijn ook de geluiden die we nu al horen.’ Jeroen de Wolf groeide op in café Aad de Wolf aan de Koemarkt in Purmerend. Ongeveer een jaar geleden stapte hij uit het familiebedrijf dat nu in handen is van broer Robert en zijn echtgenote.

Reageer op dit artikel