nieuws

De Koffie Salon opent twee nieuwe zaken

Café

De Koffie Salon opent in september en oktober twee nieuwe zaken in Amsterdam. Daarmee komt het aantal zaken van de winnaar van de Koffie Top 100 2012 op vijf. General manager Richard Jennings: ‘Wij bieden continuïteit, niet veel zaken kunnen dat.

De Koffie Salon opent twee nieuwe zaken

Het eerste nieuwe filiaal zal 15 september haar deuren openen aan de Spuistraat. In oktober zal de tweede nieuwe zaak opengaan in de Westerstraat, in de Jordaan. Hiermee komt het aantal zaken van De Koffie Salon, van ondernemer Diederik Habbema, op vijf.

Continuïteit

De twee nieuwe zaken betekent bijna een verdubbeling van het totaal aantal Koffie Salon’s in de hoofdstad. Het gaat dan ook goed, vertelt general manager Richard Jennings. ‘We zijn een stabiel bedrijf met een grote groep vaste klanten. Die komen bij ons vanwege onze constante kwaliteit. Het maakt niet uit in welke zaak van De Koffie Salon je komt, overal krijg je dezelfde kop koffie, dat zorgt voor herkenbaarheid en continuïteit.’

Koffie Top 100

Het is diezelfde continuïteit die er volgens Jennings voor heeft gezorgd dat De Koffie Salon in 2012 de Koffie Top 100 wist te winnen. Continuïteit op gebied van koffie en personeel, ofwel het complete concept. ‘Niet veel zaken kunnen dat bieden. We hebben nu zo’n 35 mensen in dienst die in alle filialen kunnen werken, en dat ook doen. Straks gaan we naar vijftig personeelsleden, verdeeld over vijf zaken en dan zal dat ook zo zijn.

Reageer op dit artikel