nieuws

Nieuwe eigenaar Fred&Douwe Deventer

Café

Paul Klösters van Boode in Bathmen is de nieuwe eigneaar van Fred&Douwe aan de Brink in Deventer. Begin maart heropend het eerder failliet verklaarde horecabedrijf in Deventer haar deuren. Wie de vestiging van Fred & Douwe in Doetinchem overneemt, is niet bekend.

Nieuwe eigenaar Fred&Douwe Deventer

Heineken, pandeigenaar in Doetinchem, zegt dat er verschillende kandidaten zijn voor de vestiging van Fred & Douwe in Doetinchem. Een naam is echter nog niet naar buiten gekomen.

De opzet van het nieuwe bedrijf zal in het verlengde liggen van Fred&Douwe, dat over een groot assortiment koffie en bier beschikte. Het grootste deel van het Fred&Douwe-personeel kan in de nieuwe zaak aan de slag.

Met de overname gaat een droom van het ondernemerspaar Paul Klösters en Anke Jansen in vervulling. ‘In de afgelopen jaren zijn we actief op zoek geweest naar uitbreiding van onze activiteiten. Die hebben we nu gevonden op een prachtige plek aan de Brink in Deventer,’ zegt het ondernemerspaar in De Stentor.

Drie jaar geleden breidde het Bathmense bedrijf zijn activiteiten uit met de exploitatie van de business club van Go Ahead Eagles en vorig jaar startte het met het Theatercafé in de Deventer Schouwburg.

Fred&Douwe-eigenaar Frederik Lindenhovius vroeg medio december het faillissement aan voor zijn bedrijven in Deventer en Doetinchem. Voor een filiaal in Enschede viel al in 2010 het doek.

Reageer op dit artikel