nieuws

Ook nieuwe eigenaar Fred & Douwe Doetinchem

Café

De failliete Doetinchemse vestiging van Fred & Douwe heeft eveneens een nieuwe eigenaar. Ondernemer Jos Heusschen gaat er een horecazaak starten. Eind vorige week meldde Misset Horeca dat Boode in Bathmen de zaak in Deventer gaat voortzetten.

Ook nieuwe eigenaar Fred & Douwe Doetinchem

De nieuwe eigenaar van Fred & Douwe in Doetinchem is Jos Heusschen, zo schrijft dagblad De Gelderlander. Heusschen is in het nabijgelegen Silvolde eigenaar van grand café De Buurman en steakhouse Amadeus.

Nieuw concept

Heusschen laat aan De Gelderlander weten het concept te veranderen. Er kan volgens hem straks worden gegeten en gedronken, maar een nachttent wordt het niet.

De handtekening staat nog niet onder het contract. Pas als dat is gedaan, wordt de naam van de gelegenheid bekendgemaakt.

Verbouwing

In het artikel laat de nieuwe eigenaar ook weten snel weer open te willen – ‘eind februari, begin maart’ – en geen grote verbouwing door te voeren.

Hij heeft bovendien het grootste deel van het personeel overgenomen.

Deventer

Fred & Douwe opende in 2002 de deuren in Doetinchem. Vorig jaar december werd het failliet verklaard, tegelijkertijd met de locatie in Deventer.

Eind vorige week werd bekend dat Paul Klösters van Boode in Bathmen de nieuwe eigenaar is van Fred & Douwe aan de Brink in Deventer.

Enschede

Enschede huisvestte in het verleden een derde vestiging. Ook die moest dicht na een faillissement, maar maakte een doorstart.

Reageer op dit artikel