nieuws

Verkiezing Leukste Oranje Café nadert ontknoping

Café

De jury van het Leukste Oranje Café is vandaag bij elkaar gekomen. Uit alle inzendingen is inmiddels een voorselectie gemaakt en later deze week zullen de drie overgebleven finalisten bekend worden.

Verkiezing Leukste Oranje Café nadert ontknoping

Wie wordt de opvolger van Café Walzicht in Woerden. Het café dat zich in 2012 tijdens het EK Voetbal had omgedoopt tot Café Balzicht, is momenteel nog in het bezit van de titel Leuke Oranje Café.

Jury

In het kader van het komende WK Voetbal heeft Misset Horeca opnieuw deze verkiezing uitgeschreven. Woensdag 28 mei kwam de jury samen om alle inzendingen te beoordelen. Misset Horeca-hoofdredacteur Martine Zuil, het Oranjeduo De Dikdakkers en FOX-presentator Toine van Peperstraten vormen die jury. Zij hebben inmiddels een voorselectie gemaakt en zijn er bijna uit.

Prijsuitreiking

Binnen enkele dagen na het juryoverleg zullen de drie finalisten bekendgemaakt worden. Op 12 juni zal de jury bij het winnende café langsgaan om het officieel te huldigen als Leukste Oranje Café 2014.

Reageer op dit artikel