nieuws

Volg Walzicht op als Leukste Oranje Café

Café

Misset Horeca gaat opnieuw op zoek naar het Leukste Oranje Café. Ondernemers die activiteiten organiseren tijdens het WK-voetbal, kunnen zich vanaf vandaag gratis inschrijven. Donderdag 12 juni wordt bekendgemaakt wie Walzicht in Woerden opvolgt en voorafgaand aan de openingswedstrijd bezoek krijgt van de Dikdakkers.

Volg Walzicht op als Leukste Oranje Café

Twee jaar geleden werd Walzicht (Balzicht tijdens voetbaltoernooien) van ondernemer Eric de Kock in Woerden uitgeroepen tot het eerste Misset Oranje Café. Vanaf vandaag is de inschrijving voor de tweede editie geopend.

Gratis inschrijven

Aanmelden is kosteloos en kan tot en met dinsdag 27 mei via de website Leuksteoranjecafe.nl. Ondernemers die zich inschrijven, dienen een aantal vragen te beantwoorden en foto’s te uploaden.

Wie de zaak nog niet heeft versierd, mag  de beelden ook later toevoegen.

Vragen

De antwoorden op de vragen bepalen voor een groot deel welke cafés worden genomineerd. Het is dus belangrijk deze gedegen te beantwoorden, want motivatie is cruciaal.

Drie finalisten

Een deskundige jury kiest drie finalisten. Deze ondernemers worden een aantal dagen voor aanvang van het toernooi gebeld en krijgen bezoek van een fotograaf van Misset Horeca.

De uiteindelijke winnaar wordt 12 juni bezocht, kort voor de openingswedstrijd.

Klik hier om in te schrijven.


In de Misset Horeca-editie van 3 mei is meer informatie te vinden over de wedstrijd. Daarin ook een uitgebreid interview met Eric de Kock van Walzicht: ‘Leren van het Leukste Oranje Café’.

Reageer op dit artikel