nieuws

Opnieuw horecaplannen voor Tropicana Rotterdam

Café

Het voormalig subtropisch zwemparadijs Tropicana in Rotterdam gaat wellicht opnieuw onderdak bieden aan horeca. Ondernemer Hans Mosselman wil de al jaren leegstaande discotheek in het complex nieuw leven inblazen. Eerder opende in het buitenbad al de Aloha Bar en in de kelders RotterZwam.

Opnieuw horecaplannen voor Tropicana Rotterdam

De plannen van Hans Mosselman om de al jaren leegstaande discotheek in Tropicana nieuw leven in te blazen, worden gemeld door het AD.

Cultuur en eten

Volgens het dagblad wil de Rotterdamse ondernemer in de oude danstent ‘een combinatie van cultuur en eten’ gaan bieden.

Mosselman is bekend van het pop-up visrestaurant À la Plancha en heeft met zijn plannen de ambitie ‘het pand terug te geven aan de Rotterdammers’, aldus het AD.

Aloha Bar

Vorig jaar augustus opende de Rotterdamse koffiezaak Picknick in het voormalige buitenbad de Aloha Bar (bekijk hier een fotoreportage).

RotterZwam

Even daarvoor startten Siemen Cox en Mark Slegers in de kelders, de voormalige kleedruimtes van het personeel en de oude beautysalon van Tropicana, met RotterZwam.

Oesterzwammen

Er worden oesterzwammen gekweekt voor (onder andere) de horeca en consumenten en die groeien in koffiedrap van het eveneens in de Maasstad gevestigde Lebkov & Sons.

Reageer op dit artikel