nieuws

Sebes in Dordrecht Leukste Oranje Café

Café

Sebes in Dordrecht is uitgeroepen tot Leukste Oranje Café 2014. Ondernemer Hubert Sebes kreeg donderdagavond 12 juni bezoek van de vakjury, waarna Misset Horeca-hoofdredacteur Martine Zuil hem vertelde dat zijn zaak de opvolger is van Walzicht in Woerden.

Sebes in Dordrecht Leukste Oranje Café

Hubert Sebes hoorde vrijdag 30 mei dat zijn horecagelegenheid één van de drie finalisten was in de strijd om het Leukste Oranje Café 2014 en dat de winnaar donderdag 12 juni kort voor aanvang van de openingswedstrijd bezoek zou krijgen.

Bondscoach Louis van Gaal
Blikvanger van Sebes is een levensgroot portret van bondscoach Louis van Gaal. Zijn gasten – want die hebben een grote rol bij de aankleding van hun stamkroeg – lieten zich daarvoor inspireren door het eveneens immense Christus-beeld in Rio de Janeiro.

Ideeën op een bierviltje
‘Elk toernooi wordt op een bierviltje een idee geopperd en door de gasten ten uitvoer gebracht’, aldus Sebes.

Bezoekers nemen zelf versieringen mee en krijgen ‘een shirt van de zaak’. ‘En altijd een biertje voor een leuke voetbalprijs.’

Vakjury
De vakjury bestond uit Misset Horeca-hoofdredacteur Martine Zuil, presentator Toine van Peperstraten en De Dikdakkers. Laatstgenoemd zangduo verzorgde een optreden bij de winnaar.

Walzicht
Sebes is na Walzicht (Balzicht) in Woerden de tweede horecagelegenheid die deze titel mag dragen. Ook Des Amis in Valkenburg en sportcafé De Locobar in Chaam waren doorgedrongen tot de finale.

Voetbalsucces
Het is te hopen dat de titel hem meer voetbalsucces brengt dan zijn collega-ondernemer Eric de Kock twee jaar geleden: Nederland moest de strijd om de Europese titel toen verlaten zonder punten.

Vrijdagmorgen 13 juni verschijnt een videoreportage van de bekendmaking van het Leukste Oranje Café op de website van Misset Horeca.

Reageer op dit artikel