nieuws

Analist hoopt op bierovername Heineken door AB/InBev

Café

Een analist van de Royal Bank of Canada heeft in een rapport aangegeven dat Heineken zich zou moeten laten overnemen door concurrent AB/InBev. Door de overname zou er een kostenbesparing bij Heineken doorgevoerd kunnen worden.

Analist hoopt op bierovername Heineken door AB/InBev

Analist James Edwardes Jones van de Royal Bank of Canada ziet de opvallende bierfusie helemaal zitten. ‘Als de Heineken-familie overtuigd kan worden, geloven wij dat de overname van Heineken door AB/Inbev op meerdere niveaus kan werken’, aldus de analist, genoteerd door De Telegraaf.

Jones denkt dat Heineken met een overname in staat moet zijn om verdere kostenbesparingen door te voeren en zorgt de overname voor een uitgekiende mondiale spreiding.

Reageer op dit artikel