nieuws

Doppio Espresso genomineerd voor European Coffee Award

Café

Doppio Espresso is genomineerd voor de European Coffee Award. De koffieketen strijd met onder meer Starbucks, Coffee Company en La Place om de eer in de categorie ‘Best Coffee Chain – Western Continental Europe’.

Doppio Espresso genomineerd voor European Coffee Award

Na het winnen van de ‘Best Coffee Chain Benelux’ in 2013, is Doppio Espresso dit jaar wederom genomineerd door Allegra Strategies voor een grote Europese prijs. Dit keer in de categorie ‘Best Coffee Chain – Western Continental Europe.’

10.000 stemmen

De European Coffee Awards worden toebedeeld aan bedrijven en individuen voor hun bijdrage aan de Europese koffie- en food-to-go markt en komen tot stand door stemmen van meer van 10.000 executives uit de koffie- en foodindustrie in Europa. Naast Doppio Espresso zijn onder andere Starbucks, Coffee Company en La Place genomineerd.

Vakprijs

De winnaars worden enkel gekozen door mensen werkzaam in de koffie- en foodservice industrie, wat de awards tot de meest prestigieuze maakt, binnen het vakgebied. De bekendmaking en de uitreiking vinden plaats tijdens het European Coffee Symposium, op 25 november in Istanbul.

Koffie Top 100

Qua prijzen en nominaties is het sowieso een goed jaar voor Doppio Espresso. Het bedrijf van eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh is dit jaar ook met liefst vijf zaken terug te vinden in de Koffie Top 100.

Reageer op dit artikel