nieuws

Nummer 51 Café Top 100 te koop

Café

De nummer 51 uit de Café top 100 van Misset Horeca, Café Koper in Zandvoort staat te koop. Dit meldt Adhoc Horecamakelaars op haar website. De jury omschrijft het cafe in de meest recente cafe Top 100 als ‘een typisch Hollands cafe van het type waar we zuinig op moeten zijn’.

Nummer 51 Café Top 100 te koop

Het café in een horecaconcentratiegebied is te koop – inclusief de bovenwoning – of te huur. In de café top 100 van Misset Horeca staat het café op plek 51 en de jury omschrijft het als ‘ een typisch Hollands café, van het type waar we zuinig op moeten zijn. Zeker tussen alle lounge-geweld en hippe tenten in een badplaats als Zandvoort. We zouden bijna zeggen ‘cultureel erfgoed’.

De vraagprijs voor het bedrijf inclusief onroerend goed bedraagt € 585.000,– k.k. De vraagprijs voor inventaris, vaste inrichting en goodwill bedraagt € 149.000,–. De huurprijs bedraagt € 3.250,– per maand vrij van BTW.

Café Koper heeft naast de ruimte binnen ook een druk terras. Over de reden van verkoop doet Adhoc Horecamakelaars geen melding.

Reageer op dit artikel