nieuws

Gronings bierfestival start met bierdiner

Café

De vijfde editie van het Bierfestival Groningen start met een primeur: een vijfgangen bierdiner van Restaurant ’t Feithhuis en diverse Groningse brouwers. Er komen bieren op tafel van Bax Bier, De Kromme Jat en Wildervank.

Gronings bierfestival start met bierdiner

De lustrumeditie van het Bierfestival vindt plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 april in de Martinikerk in de stad Groningen. Het bierdiner is op de donderdagavond voorafgaand aan het bierevenement. Medeorganisator ’t Feithhuis was in 2014 winnaar van de bier- en spijswedstrijd. Deze wedstrijd vindt ook deze editie weer plaats en is toegankelijk voor horecabedrijven uit heel Nederland, niet alleen voor bedrijven uit het Noorden.

Feithhuis

Het bierdiner is op donderdag 9 april van 19.00 uur tot 22.00 uur in Restaurant ’t Feithhuis. De chef-kok van ’t Feithhuis heeft een 5-gangenmenu samengesteld dat ondersteund wordt door Groningse bieren van onder andere Bax Bier, De Kromme Jat, Wildervank en een nieuwe Groningse brouwerij.  Het menu wordt gepresenteerd door Melissa Cole (UK).

Kaarten voor het bierdiner zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van Bierfestival Groningen en bij alle filialen van Primera in Nederland. De kosten voor dit exclusieve 5-gangendiner inclusief bijpassende speciaalbieren zijn € 50,00 per persoon.

Reageer op dit artikel