nieuws

Nú inschrijven voor de Café Top 100

Café

Heeft uw café het in zich de opvolger te worden van Groothuis in Emmen als nummer 1 in de Misset Café Top 100? U kunt zich nog inschrijven tot 1 mei aanstaande.

Nú inschrijven voor de Café Top 100

Ieder café, mits het minimaal één jaar onder de huidige eigenaar bestaat, kan zich inschrijven voor de Misset Café Top 100. Mystery guests en een vakjury beoordelen de cafés op onder andere gastvrijheid, vakmanschap en bedrijfsvoering. Deelname aan de Misset Café Top 100 kost €119 voor abonnees: een investering die zich direct terugverdient.

Wie zich inschrijft, maakt kans op een plek bij de beste honderd cafés van Nederland. Daarnaast krijgt ieder deelnemend bedrijf een mystery visit met rapportage, een bezoek van de vakjury met rapportage, promotiemateriaal ten behoeve van de Publieksprijs, een vergelijking van uw prestaties met die van andere deelnemers en promotiemateriaal om uw Top 100-status kenbaar te maken aan uw gasten. Ook maakt u kans op de prijs ‘Beste online strategie’ en de mogelijkheid een medewerker te nomineren voor ‘Parel van het Jaar’.

Optimaliseer uw bedrijfsvoering

Niet-abonnees van Misset Horeca betalen €169 (excl. btw) voor hun deelname. Zij ontvangen na inschrijving een proefabonnement op Misset Horeca dat automatisch stopt na de bekendmaking van de Top 100. Optimaliseer uw bedrijfsvoering met de rapportages. Uw investering verdient zich direct terug.
 De feestelijke bekendmaking van de Misset Café Top 100-ranglijst vindt plaats op 16 november.

» Download hier het officiële inschrijfformulier voor de Café Top 100

» Bekijk hier de Café Top 100 van 2014

Reageer op dit artikel