nieuws

Supermarkt met horeca in Arnhem

Café

Supermarktketen Plus heeft in Arnhem een supermarkt geopend met een horeca-afdeling. Het gaat om de Plus Musiskwartier in hartje centrum van de Gelderse stad. Klanten kunnen er onder meer verse, belegde broodjes nuttigen, gecombineerd met versgeperste sappen. Hiervoor zijn zithoekjes ingericht.

Supermarkt met horeca in Arnhem

De introductie van horeca in de supermarkt is volgens formulemanager bij Plus, Robér Delver (44), een logisch gevolg van de veranderende vraag van de klant. ‘Plus zal in de toekomst veel meer aan horeca moeten ruiken.’

De winkel is omgebouwd naar een concept dat veel meer is gericht op passanten dan de oorspronkelijke supermarkt. Zo is er aan het begin van de winkel plaatsgemaakt voor een afdeling waar verse broodjes worden gemaakt voor de klant.

De broodjes (en versgeperste sappen) kunnen na het afrekenen worden genuttigd in speciaal ingerichte zithoekjes.

Combi Deals

Plus werkt in het Musiskwartier met Combi Deals. ‘Dit zijn combinatie-aanbiedingen, zoals een sandwich met een flesje bronwater. In de winkel hebben we vijf Combi Deals, verdeeld over alle afdelingen.’

Reageer op dit artikel