nieuws

Caféhouder eist excuus van college

Café

Café-eigenaar Jan Schellekens wil dat het college van B en W Oosterhout in het openbaar excuses maakt voor een ‘beledigende e-mail’ uit 2014 van de toenmalige wethouder Carla Bode. Zij vertelde dat Schellekens veel onrust veroorzaakte.

Caféhouder eist excuus van college

Schellekens heeft over de kwestie een brief naar het college gestuurd, aldus BN DeStem. Wethouder Bode stuurde de gewraakte e-mail in april 2014 vlak voor haar afscheid.  Schellekens had aan een ambtenaar kritische vragen gesteld over de Bedrijven Investerings Zone (BIZ). Daar was Bode niet van gediend.

Onrust
In een mail aan het college en het ambtenarenapparaat mailde Bode: ‘Deze mijnheer veroorzaakt alleen maar een hoop onrust. Dat heeft hij bij Outflow ook gedaan, met de achterliggende gedachte om er zelf beter van te worden. Jammer dat hem geadviseerd wordt om de politiek te benaderen. De BIZ is juist ingesteld, overigens op verzoek van de ondernemers zelf, (in het kader burgerparticipatie) om dit soort figuren gewoon mee te laten betalen.’

Reageer op dit artikel