nieuws

Caféhouders trekken gasten met muziek uit jaren ’60, ’70 en ’80

Café

Een nieuwe inrichting en een nieuwe aanpak waarin muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 een belangrijke rol speelt. Café De Jongens in Helmond gaat daarnaast een uitgebreide wijnkaart voeren.

Caféhouders trekken gasten met muziek uit jaren ’60, ’70 en ’80

Café De Jongens is een nieuw café in Helmond gevestigd in het pand waar voorheen De Vlinder zat. Begin juni wil deze nieuwe Helmondse horecazaak haar deuren opengooien.

Amsterdam
Drijvende kracht achter de nieuwe zaak is het duo Henry en Marnix Adelaars, aldus  Eindhovens Dagblad. Eerstgenoemde verkocht eind vorig jaar Cafetaria-Zaal Adelaars in Mierlo-Hout. De twee mannen hadden daarna plannen om in Amsterdam een horecagelegenheid te beginnen. Daar zagen ze vanaf.

Forse verbouwing
De nieuwe uitdaging werd uiteindelijk toch in Helmond gevonden. Voormalig café De Vlinder wordt momenteel fors verbouwd en compleet nieuw ingericht. De Jongens wil zich dan ook op een totaal ander publiek richten dan de voorganger. Dat moet gebeuren met luxere borrelhapjes, en zoals gemeld, met een uitgebreide wijnkaart en muziek van vroeger.

 

Reageer op dit artikel