nieuws

Terras wespen-vrij met smartphone

Café

Gasten op het terras nippen lekker aan hun drankjes. Vervelende bijkomstigheid zijn dan wespen of ander ongedierte. Rentokil Pest Control komt met de Rentokil SCAN, een ongedierte-app om wespen, muizen en mieren makkelijker van je terras of uit de kelder  te verbannen.

Terras wespen-vrij met smartphone

Gebruikers vinden in de app Rentokil Scan een lijst met meest voorkomende soorten ongedierte en bestrijdingstips voor specifieke locaties, zoals de keuken en de kelder.

De nieuwe app werd bedacht naar aanleiding van het toenemende aantal telefoontjes dat Rentokil ontvangt. Mensen stellen met name vragen over het type ongedierte dat zij tegenkomen, en wat zij zelf kunnen doen om deze beestjes te voorkomen.

Top 20 ongedierte

In de nieuwe app staat informatie over de top 20 van meest voorkomende soorten ongedierte op dat moment. Staat het diertje niet in de top 20, dan kan de gebruiker een foto uploaden en krijgen zij vervolgens advies. De top drie wordt nu gevormd door muizen, wespen en mieren. Vliegen en bedwantsen staan op nummer vier en vijf.

De app is beschikbaar voor zowel Apple als Android en is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

 

Reageer op dit artikel