nieuws

‘Bowlen en lasergamen zijn wel een beetje passé’

Café

Nieuwegein krijgt het grootste trampolinepark van Europa. Jumpsquare is tweeduizend vierkante meter groot en naast het springen is ook de horeca een belangrijk onderdeel. Niet kinderen vormen de belangrijkste doelgroep maar 15 tot 35 jarigen. De zaterdagavond staat in het teken van ‘club-jumpen.’ ‘Bowlen en lasergamen zijn passé’,  zeggen de eigenaren.

‘Bowlen en lasergamen zijn wel een beetje passé’
De Powertrampolines.

Initiatiefnemers achter de springlocatie zijn Emile en Bianca van Westing. Twee jaar geleden begonnen ze een Monkey Town vestiging in IJsselstein.

Bowlen en lasergamen

‘De doelgroep tot 10 jaar wordt daar ruimschoots bediend’, aldus Bianca van Westing. ‘Echter voor de doelgroep daaropvolgend wordt weinig aangeboden. Bowlen en lasergamen zijn wel een beetje passé. Beweging en gezondheid worden steeds belangrijker. Toch blijft de fun-factor heel belangrijk. Trampolinespringen bij Jumpsquare heeft dat allemaal in zich.’

De visie van de ondernemers is de combinatie van sport, fun en gezelligheid. Daar waar in Amerika (waar de oorsprong van het trampolinespringen ligt) het uurtje Jumpen puur als sport wordt gezien, hebben Emile en Bianca het sociale en de gezelligheid erin gebracht met een uitnodigende horeca, waar je nog eens kunt napraten over je Jumpsessie of gewoon een drankje en een hapje kunt doen.

De zaterdagavond wordt gereserveerd voor het Club-Jumpen, met een DJ-booth, lasershow, rookmachines en muziek.

Een borrel-arrangement in Nieuwegein is er vanaf 18 euro per persoon, dit is inclusief uurtje springen, twee drankjes en bittergarnituur. Een zelfde arrangement maar dan met diner (plate naar keuze) kost 25 euro per persoon.

Reageer op dit artikel