nieuws

Grolsch voor alle horeca op Pier Scheveningen

Café

Bierbrouwer Grolsch is de komende vijf jaar de exclusieve bier- en drankenleverancier voor alle horecaondernemers op De Pier. Ook gaat de brouwer gezamenlijk met de nieuwe eigenaren KondorWessels Vastgoed en DanZep de invulling en programmering bepalen van alle evenementen en festivals op De Pier.

Grolsch voor alle horeca op Pier Scheveningen
v.l.n.r. Daniel Romita (Grolsch Drankenhandel De Klok Dranken), Niels Cransberg (Koninklijke Grolsch), Willem Gaymans (KondorWessels Vastgoed) en Hans-Poul Veldhuyzen van Zanten (DanZep)]

Het partnership tussen De Pier en Grolsch kent een contract van vijf jaar. In deze periode zal voornamelijk het biermerk Kornuit een hele prominente rol spelen.‘Evenementen en festivals op het gebied van cultuur en muziek maken een belangrijk deel uit van de nieuwe positionering van De Pier en daar past Kornuit goed bij’ vindt Jasper Stam van De Pier bv.

De Pier gefaseerd open
KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep kochten in oktober 2014 De Pier. De komende maanden wordt gefaseerd invulling gegeven aan de heropening van De Pier en worden de ondernemers bekendgemaakt die zich op De Pier gaan vestigen. De culturele opening van De Pier vindt plaats op 25 en 26 september met de elfde editie van het TodaysArt Festival.

Reageer op dit artikel