nieuws

Gepantserde cadillac Heineken op Oldtimerbeurs Rosmalen

Café

De gepantserde Cadillac Fleetwood van biermagnaat Freddy Heineken is in het weekeinde van 22 en 23 augustus te zien bij Autotron Rosmalen. Dan vindt daar de zomereditie plaats van de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen.

Gepantserde cadillac Heineken op Oldtimerbeurs Rosmalen
Foto: Autotron Rosmalen

Op het evenemententerrein en in de hallen van Autotron Rosmalen kan het publiek zich vergapen aan de meest mooie en bijzondere uitvoeringen van auto’s, motoren en bromfietsen uit vervlogen tijden. De Cadillac Fleetwood van Freddy Heineken zal daarbij zeker de nodige aandacht trekken. De biermagnaat schafte in 1983 een nieuwe Cadillac aan die geheel gepantserd en beveiligd werd: met centimeters dik glas, stalen pinnen in de portieren en zelfs een zuurstoftank om een eventuele gasaanval te doorstaan.

Oldtimerbeurs voor liefhebbers
De Oldtimerbeurs is voor liefhebbers en verzamelaars van klassieke voertuigen de gelegenheid om hun passie te delen. Ook liefhebbers van cabrio’s kunnen hun hart ophalen dankzij de aanwezigheid van enkele klassieke, maar ook splinternieuwe cabriolets. Daarnaast reizen ook diverse clubs af naar Rosmalen om hun mooiste oldtimers te showen. De beurs is geopend op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2015 van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt €12,50 per persoon. Kinderen tot 15 jaar hebben, onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis toegang. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net

 

Reageer op dit artikel