nieuws

Lenes winnaar Bols NK flairbartending

Café

Op zondag 13 september 2015 is  het 10e Bols NK Flairbartending gehouden in de Reitdiephaven tijdens het Grachtenfestijn en ReitdiepPOP in Groningen. Andre Lenes uit het Friese Haskerhorne is voor de 3e keer op rij Nederlands kampioen geworden en gaat Nederland vertegenwoordigen in Tokyo 2016.

Lenes winnaar Bols NK flairbartending

Flairbartending is het bereiden van cocktails met show en entertainment, waarbij het publiek op een spectaculaire wijze vermaakt wordt. Volgens de vakkundige jury bestaande uit Jeroen Brugman (Nederlands kampioen 2005) en Bas Doosje (Nederlands Kampioen 2007 en 2008) lag het niveau erg hoog, zowel van de cocktails als het entertainmentgehalte.  De tweede plaats was voor Balthazar Brey van EBS uit Amsterdam. Rudy van de Brink van Flying cocktails werd derde.

Reageer op dit artikel