nieuws

Nieuwe familierestaurant voor winnaar Terras Top 100 2014

Café

Wollebrand, de winnaar van de Terras Top 100 van 2014, werkt aan de realisatie van een nieuw familierestaurant met 600 zitplaatsen. Wollebrand World zoals het gaat heten is een combinatie van speelparadijs en volwaardige horeca.

Nieuwe familierestaurant voor winnaar Terras Top 100 2014

‘Naar verwachting kunnen we oktober of november 2016 open. Het is nu wachten op de omgevingsvergunning.’ Het nieuwe bedrijf van Barry en Judith Zwinkels – ondernemers achter Wollebrand – komt op een steenworp afstand van het huidige bedrijf in Honselersdijk. Het nieuwe bedrijf meet zo’n 5.000 vierkante meter, waarvan 1500 tot 2000 vierkante meter horeca.

600 zitplaatsen

Judith Zwinkels: ‘We zijn hier al meerdere jaren mee bezig. Het komt er zeker weten, vraag is wanneer precies. We krijgen 600 zitplaatsen, deels binnen, deels buiten. En ook een deel aan het water. Bij veel speelparadijzen zitten ouders onder tl-licht en krijg je koffie uit een koude kop en kun je patat of tosti eten. Wij gaan echt volwaardige horeca neerzetten. Je ontkomt niet aan patat en pannenkoeken met al die kinderen over de vloer, maar we krijgen ook een houtskooloven voor verse pizza’s. We gaan mooie salades serveren, pasta’s en veel streekproducten. De kwekers van tomaatjes en komkommers zijn tenslotte onze buren.’

Eten zonder spelen

Gasten kunnen bij de nieuwe locatie van Wollebrand ook alleen eten, zonder dat ze gebruikmaken van de speelfaciliteiten. ‘In dat deel ondervinden gasten ook geen hinder van de spelende kinderen. Maar ouders kunnen ook eten in het speelgedeelte zodat ze hun kinderen in de gaten kunnen houden.’

De burgemeester van Honselersdijk deed tijdens de bekendmaking van de Terras Top 100 2015 die bij Wollebrand plaatsvond de belofte persoonlijk vaart te zullen zetten achter de benodigde vergunningen. ‘Hij belde ons twee dagen later persoonlijk op. Hij kan het er ook niet door duwen, maar heeft ons wel beloofd er vaart achter te zetten.’

 

Reageer op dit artikel