nieuws

Delftse Donderslag verkozen tot lekkerste bockbier

Café

Stadsbrouwerij de Koperen Kat uit Delft brouwt het lekkerste bockbier. Hun Delftse Donderslag werd tijdens de vijftiende ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’-verkiezing verkozen tot de lekkerste van 2015.

Delftse Donderslag verkozen tot lekkerste bockbier

De verkiezing ‘Het lekkerste Bockbier van Nederland’ werd dit jaar voor de vijftiende keer gehouden. Zo’n 140 consumenten namen de proef op de som tijdens een grote blindproeverij, waarbij 45 Nederlandse bockbieren geproefd werden.

Zilver en brons

De eerste plaats bij het ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ dit jaar was voor Delftse Donderslag van Stadsbrouwerij de Koperen Kat. De tweede plaats ging naar de Bronckhorster IJsselbock van Brouwerij Rodenburg en het brons was voor Texels Bock van de Texelse Bierbrouwerij.

Reageer op dit artikel