Amsterdamse Bird Brewery bereikt binnen 10 dagen doel crowdfunding

Amsterdamse Bird Brewery bereikt binnen 10 dagen doel crowdfunding

De Amsterdamse brouwerij Bird Brewery heeft binnen tien dagen het doel van hun crowdfunding bereikt. Daarmee kan het eerste bier - een frisse, fruitige American Amber - met de naam Rumoerige Roodborst, op 19 december worden gebrouwen bij Brouwerij Kees.

Bird Brewery heeft besloten om de crowdfunding voort te zetten, waarmee ze ook hun twee partij snel hopen te realiseren.

Bird Brewery

Begin deze maand lanceerde Bird Brewery de crowdfundingsactie. Alle positieve reacties hebben er toe geleid dat Bird Brewery de vervolgstappen aan het uitwerken is. 'Het recept van ons tweede bier is al in ontwikkeling. In de aankomende weken brouwen we een aantal proefbrouwsels, zodat we binnenkort ook dit tweede bier in ons nest mogen verwelkomen', zegt brouwer Rik van den Berg. 'We hopen dat we in de aankomende weken ons nieuwe doel met de crowdfunding bereiken, zodat we die stap snel kunnen zetten.' Bart Baeschnitt: 'Met een extra 2000 euro kunnen we zowel in marketing, verkoop als productontwikkeling die volgende stap zetten. We gaan er dus hard aan werken om dat bedrag op te halen”