nieuws

Ook Jeroen Veldkamp en Milo Berlijn op Terras Bootcamp 2016

Café

Jeroen Veldkamp en Milo Berlijn zijn toegevoegd aan de dagindeling van de Terras Bootcamp 2016. Berlijn zal onder meer optreden als dagvoorzitter en koffiekenner Jeroen Veldkamp zal alternatieve koffies voor het voetlicht brengen.

Ook Jeroen Veldkamp en Milo Berlijn op Terras Bootcamp 2016

Milo Berlijn is geen onbekende voor deelnemers aan de Terras Bootcamp. Jaarlijks weet hij deelnemers te inspireren en te motiveren in zijn rol als dagvoorzitter. Bekijk hieronder het interview met Berlijn na afloop van het Terras Bootcamp 2015

Alternatieve koffie en social media

Naast Berlijn maken ook onder meer Jeroen Veldkamp en Herman Hell hun opwachting. Koffiegoeroe Veldkamp zal deelnemers meer vertellen over alternatieve koffie die op het terras gepresenteerd kunnen worden. Herman Hell, onder meer eigenaar van NRCafé in Rotterdam, vertelt over social media toegepast wordt in zijn zaken. Hij won er afgelopen jaar de Gouden Apenstaart mee tijdens de Café Top 100.

Deelnemers enthousiast over Bootcamp

Inschrijven voor de Bootcamp kan nog via www.terrasbootcamp.nl. De Terras Bootcamp geldt als de voorbereiding op het nieuwe terrasseizoen en ook op de Terras Top 100. Bekijk hieronder hoe de deelnemers de Terras Bootcamp in 2014 en 2015 ervoeren.

Reageer op dit artikel