nieuws

Terras Bootcamp: juridische valkuilen

Café

Hoe zit het precies met 0-urencontracten? En wat betekent de meest recente arbeidswetgeving voor mijn bedrijf? Vragen die bij veel ondernemers leven, zeker met het terrasseizoen in aantocht. Het antwoord wordt gegeven tijdens de Misset Horeca Terras Bootcamp.

Terras Bootcamp: juridische valkuilen

Als uw terras weer volloopt komt vaak ook weer de behoefte aan flexibel personeel, maar hoe zit het met de nieuwste arbeidswetgeving? En wat zijn de valkuilen met 0-uren contracten? Sjors Dobbelaar en Bente van Doorn van Legalloyd praten u bij tijdens de Misset Horeca Terras Bootcamp.

Misset Horeca Legal

Bij het ‘Legal Bootcamp’ krijgen ondernemers antwoord op alle vragen, die ze ook ter plekke kunnen stellen. Voor wie niet kan wachten: je kan ook nu al je vragen sturen naar sjors@legalloyd.com. Ook krijgen deelnemers direct toegang tot handige tools van het nieuwe Misset Horeca Legal.

Reageer op dit artikel