nieuws

Betaald katten aaien in het Britse Cat Cafe

Café

Tegen betaling de hele dag katten aaien: het is een van de vacatures in het nog te openen Cat Café in Manchester. Eigenaresse Ellie Close wordt overstelpt met aanmeldingen. Sommige mensen zijn zelfs bereid gratis met de katten te komen knuffelen.

Betaald katten aaien in het Britse Cat Cafe

Close hoopt het Cat Café, waar behalve knuffelen met katten ook koffie zal worden verkocht, deze lente te openen. Ze is nog wel op zoek naar een aantal werknemers om de tent draaiende te houden, onder wie een ‘cat nanny’. Behalve spelen met de katten zal de toekomstige nanny ook de kattenbakken moeten verschonen en de katten trainen. Hoe dat laatste in zijn werk moet gaan, zegt Close niet.

Op de Facebookpagina van de Cat Café loopt het al storm en de ene reageerder is nog enthousiaster dan de ander. ‘Is het mogelijk deze baan parttime te vervullen (…)?’, vraagt een van hen. ‘Het lijkt mij de ideale manier om avonden en weekenden door te brengen. Ik zou het zelfs gratis doen!’

Reageer op dit artikel